Стихи
|
|
студентка | Дата: Суббота, 27.04.2013, 15:37 | Сообщение # 1 |
Пользователь
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Боротьба
Я в серці біль зупиню, І щастя своє вирву зубами, Смуток що закрався спалю, І побудую міст між нами. Я труднощів зовсім не боюсь. Крок за кроком піду до мети, І ні на мить не зупинюсь, Хоч не завжди легко буде йти. Сніги і вітри хай спиняють, Я падати вже не боюсь Хай інші словами вбивають, Я знов від стріли відхилюсь. За зимою весна наступає, У цьому сумніву нема. Хоч зараз серце страждає, Знаю відступить зима.
Сообщение отредактировал студентка - Суббота, 27.04.2013, 15:56 |
|
| |
студентка | Дата: Суббота, 27.04.2013, 15:49 | Сообщение # 2 |
Пользователь
| Моя дорога
Ходжу, броджу дорогами життя, І вірю в своє світле майбуття. Що біль буде рідко гостювати, А не лише на мить залишати. Я хочу кусочок щастя уломити. Мені б небагато і я буду радіти. Своє місце під сонцем шукаю. На шляху перешкоди долаю. Та не зважаючи на біль, Я чітко бачу свою ціль. І проти вітру буду йти, Але дійду до цієї мети
Сообщение отредактировал студентка - Суббота, 27.04.2013, 15:56 |
|
| |
студентка | Дата: Суббота, 27.04.2013, 15:52 | Сообщение # 3 |
Пользователь
| Как попасть в мое сердце
В мое сердце закрыта дверь И не знаешь, что делать теперь. Так это не двор проходной Сюда не ходят, как к себе домой. Но тебе стоит позвонить в звонок Тогда я, посмотрев в глазок Может, открою, войти разрешу Если повезет, и на чай приглашу. Но если долго я не открываю Значит, видеть в сердце не желаю. Еще можно попробовать постучать, Но, только дверь мне не ломать. А если хочешь, там ты поселится, Знай, прописки нелегко добиться. Правила поведения надо знать, Чистоту и порядок соблюдать. При входе сразу обувь снимать, Всегда во всем мне помогать. При этом обязательно меня любить. Тогда и будешь в моем сердце жить!
Сообщение отредактировал студентка - Суббота, 27.04.2013, 15:57 |
|
| |